Ochrana osobních údajů

Pravidla ochrany osobních údajů

V tomto dokumentu Vám detailně popíšeme, jakým způsobem chráníme a používáme vaše osobní údaje, které nám předáváte používáním našich webových stránek www.gasgas.cz (dále jen „Webová stránka”).

Správcem osobních údajů je společnost AUTONOVA BRNO, s.r.o. se sídlem Masná 418/20, Brno, IČ: 46960341, zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném KS v Brně, odd. C, vložka 6252 (dále jako „AUTONOVA“).  AUTONOVA se zavazuje zajistit bezpečí vašich osobních údajů. Veškeré vaše osobní údaje mohou být použity pouze v souladu s těmito zásadami ochrany osobních údajů.

Poskytnutím vašich osobních údajů nám udělujete svůj souhlas se zpracováním a správou těchto údajů k účelům a za podmínek stanovených níže. Všechny vaše osobní údaje, které od vás obdržíme, budou shromážděny, uloženy a použity v souladu s platnými právními předpisy, zejména v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen „Nařízení“) a zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění (dále jako „Zákon“).

Jaké údaje shromažďujeme

AUTONOVA shromažďuje a zpracovává vámi poskytnuté informace, nezbytné pro vytvoření a realizaci vaší objednávky či dotazu u naší společnosti, a to vyplněním poptávkového formuláře na webové stránce www.gasgas.cz nebo v písemné, elektronické či telefonické formě. Tyto osobní údaje zahrnují:

  • Jméno / Příjmení / Titul
  • Poštovní adresa
  • Emailová adresa
  • Telefonní číslo
  • Historii vašich objednávek
  • Další informace, které nám dobrovolně poskytnete
  • Informace o vašich návštěvách Webové stránky, resp. o zdrojích, ze kterých jste se k nám připojili
  • Cookies – pro účely zlepšení našich on-line služeb využíváme soubory cookies. Jedná se o malé soubory ve vašem počítači sloužící k identifikaci uživatelů. Tyto soubory slouží k zajištění správné funkčnosti stránek, k zapamatování identifikačních údajů zákazníků, k analytickým účelům portálů příp. k zjištění preferencí zákazníků k individuálnímu přizpůsobení nabídky. Využívání souborů cookies je možné omezit v nastavení vašeho prohlížeče, což však může vést k snížení funkčnosti stránek. 

Za jakým účelem vaše osobní údaje zpracováváme

  • Vaše identifikační a kontaktní údaje zpracováváme pouze v souvislosti s vypořádáním vašich dotazů, vyřízení objednávky případně zakoupení motocyklu či náhradních dílů. Doba zpracování je vymezena dobou trvání konkrétního smluvního vztahu realizací objednávky a následně po dobu zákonných promlčecích lhůt, nejdéle v daném případě po dobu 10ti let od dne realizace příslušného smluvního vztahu.
  • Vaše kontaktní údaje (email/telefonní číslo) můžeme využívat k zasílání marketingových sdělení o produktech a službách.
  • Pro ochranu našich oprávněných zájmů (zejména pro zamezení podvodným jednáním, ve snaze předcházet a zabránit porušení našich smluvních podmínek, pro účely vymáhání případných pohledávek a k zajištění ochrany našich zákonných práv).
  • K plnění našich právních povinností (zejména plnění povinností v oblasti daňové, platební a statistické) po dobu stanovenou příslušnými zákonnými předpisy.
  • Vaše kontaktní údaje můžeme dále využívat pro zajištění naší vzájemné komunikace a pro účely umožnění výkonu vašich práv v souvislosti s ochranou osobních údajů.
  • Data o objednávkách zpracováváme rovněž pro účely plnění účetních, daňových a dalších právních povinností určených zákonem.

Zasílání obchodních sdělení

Vaše osobní údaje mohou být použity pro účely zasílání obchodních sdělení. Z odběru zasílání obchodních sdělení elektronickou cestou se můžete kdykoli odhlásit – e-mailem na gasgas@autonova.cz případně telefonicky (tel.: 734 685 657) či osobně na adrese provozovny Masná 418/20, Brno.

Kde ukládáme vaše osobní údaje

Osobní údaje jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány výhradně na území České republiky a nedochází ani nebude docházet k jejich předávání do jiných států nebo jiným subjektům za účelem dalšího komerčního využití.

Bezpečnost

Ochrana vašich údajů je pro nás klíčová, proto vynakládáme maximální úsilí pro zajištění jejich bezpečnosti. Abychom zabránili neoprávněnému přístupu k nim nebo jejich neoprávněnému zveřejnění, máme zavedeny vhodné fyzické, elektronické a manažerské postupy pro ochranu a zabezpečení informací, které na Webové stránce shromažďujeme. Vaše osobní údaje, které nám poskytnete, budou spravovány systematicky automatickým způsobem za použití automatických a veškerých dalších nástrojů informačního systému.

Zpracování vašich osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme výhradně v souvislosti s vyřízením Vaší poptávky, objednávky či dotazu na konkrétní zboží či službu nabízející firmou AUTONOVA a nejsou užívány k jiným účelům. Jsou k dispozici nejnižšímu možnému počtu zaměstnanců společnosti AUTONOVA a dále fyzickým osobám a pracovníkům společností, které jsme angažovali, aby tyto údaje pro nás technicky zpracovávali. Přístupy těchto osob a zpracování vašich osobních údajů třetími stranami, tj. zpracovateli osobních údajů, jsou vždy prováděny na základě smlouvy o zpracování osobních údajů a za podmínek stanovených právními předpisy.

Odkazy na jiné webové stránky

Naše Webová stránka může obsahovat odkazy na jiné webové stránky jako je náš partnerský web ktm.com, e-motobrno.cz, Facebook, Instagram nebo Youtube. Pokud však takový odkaz použijete a naši Webovou stránku opustíte, měli byste si uvědomit, že nad těmito jinými webovými stránkami nemáme žádnou kontrolu. Nemůžeme proto zodpovídat za ochranu a soukromí jakýchkoli informací, které poskytnete při navštívení takových stránek, a na takové stránky se nevztahují tyto zásady ochrany osobních údajů.

Práva subjektů údajů

Nad svými osobními údaji neztrácíte kontrolu. Můžete k nim kdykoliv přistupovat nebo je opravit. Jako subjekt zpracování osobních dat máte také následující práva: právo na přístup k osobním údajům, právo na potvrzení o zpracování, na opravu, výmaz, omezení zpracování, námitku proti zpracování, podat stížnost u dozorového úřadu. V případě zpracování na základě uděleného dobrovolného souhlasu také právo kdykoliv tento souhlas vzít zpět. 

V případě jakýchkoli otázek či informací ohledně nakládání s osobními údaji v rámci společnosti AUTONOVA BRNO, s.r.o., nás kontaktujte emailem gasgas@autonova.cz.

Tyto zásady ochrany osobních údajů jsou platné od 25. května 2018.

EC 250

2021

EC 250

247 750 Kč

229 000 Kč

Skladem

Snadno ovladatelný, dvoutaktní motocykl, který je nabitý nejmodernější technologií.

EC 300

2021

EC 300

254 850 Kč

Na dotaz

Nejmodernější technologie dvoutaktního motoru vám zajistí skvělý výkon, který se snadno dávkuje.

EC 250F

2021

EC 250F

262 550 Kč

Na dotaz

Jasný důkaz toho, že může každý dosáhnout na to nejlepší!

EC 350F

2021

EC 350F

268 150 Kč

Na dotaz

Pro ty, kteří chtějí opravdu výkonný stroj, který ovšem přináší stále velké množství zábavy.

MC 125

2021

MC 125

202 150 Kč

Naše MC 125 je perfektní motorka pro rozvíjení motokrosových dovedností jezdců.

MC 85

2021

MC 85

149 950 Kč

Postaven tak, aby měli mladí jezdci možnost závodit na plnohodnotném závodním motocyklu.

MC 65

2021

MC 65

126 750 Kč

Perfektní motocykl pro každého mladíka, který to s ježděním myslí vážně.

MC 50

2021

MC 50

101 100 Kč

Stroj, díky kterému začíná zábava pro novou generaci mladých závodníků a vyznavačů motokrosu.

MC E-5

2021

MC E-5

126 950 Kč

Neskutečný juniorský motocykl, který je ultra tichý a extrémně zábavný.

MC 250F

2021

MC 250F

238 850 Kč

Náš „malý“ čtyřtakt vám vykouzlí úsměv na tváři při každé jízdě. GASGAS MC 250F je snadno ovladatelný a schopný podat působivý výkon.

MC 450F

2021

MC 450F

262 250 Kč

Model MC 450F, který je nabitý inovativní technologií a opravdu působivým výkonem, Vám vysvětlí význam slova „rychlost“.

TXT Racing 125

2022

TXT Racing 125

194 670 Kč

GASGAS TXT RACING 125 je perfektní motocykl pro jezdce, kteří chtějí rozvíjet své dovednosti.

TXT GP 125

2020

TXT GP 125

209 900 Kč

184 900 Kč

Skladem

GASGAS TXT GP 125 profesionální motocykl začínajících jezdců.

TXT GP 125

2022

TXT GP 125

211 670 Kč

GASGAS TXT GP 125 profesionální motocykl začínajících jezdců.

TXT Racing 250

2022

TXT Racing 250

199 670 Kč

Model TXT RACING 250 zajišťuje dokonalou rovnováhu mezi výkonem dvoutaktního motoru a svižnou ovladatelností.

TXT GP 250

2020

TXT GP 250

214 570 Kč

189 570 Kč

Skladem

Model TXT GP 250, profesionální trialový model klasického zdvihového objemu.

TXT GP 250

2022

TXT GP 250

217 270 Kč

Model TXT GP 250, profesionální trialový model klasického zdvihového objemu.

TXT Racing 280

2022

TXT Racing 280

202 670 Kč

TXT Racing 280 je ideální stroj pro zdokonalování jezdců, kteří hledají vyšší výkon a super ovladatelnost.

TXT GP 280

2022

TXT GP 280

219 670 Kč

TXT GP 280 nabízí perfektní kombinaci dvoutaktního výkonu, nízké hmotnosti a snadné manévrovatelnosti

TXT Racing 300

2022

TXT Racing 300

202 570 Kč

Trialový motocykl, který poskytuje maximální výkon a zajišťuje, že mohou všichni jezdci posouvat své limity dál a dál.

TXT GP 300

2022

TXT GP 300

222 670 Kč

Užijte si naplno vše co řada GP nabízí