Ochrana osobních údajů

Pravidla ochrany osobních údajů

V tomto dokumentu Vám detailně popíšeme, jakým způsobem chráníme a používáme vaše osobní údaje, které nám předáváte používáním našich webových stránek www.gasgas.cz (dále jen „Webová stránka”).

Správcem osobních údajů je společnost AUTONOVA BRNO, s.r.o. se sídlem Masná 418/20, Brno, IČ: 46960341, zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném KS v Brně, odd. C, vložka 6252 (dále jako „AUTONOVA“).  AUTONOVA se zavazuje zajistit bezpečí vašich osobních údajů. Veškeré vaše osobní údaje mohou být použity pouze v souladu s těmito zásadami ochrany osobních údajů.

Poskytnutím vašich osobních údajů nám udělujete svůj souhlas se zpracováním a správou těchto údajů k účelům a za podmínek stanovených níže. Všechny vaše osobní údaje, které od vás obdržíme, budou shromážděny, uloženy a použity v souladu s platnými právními předpisy, zejména v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen „Nařízení“) a zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění (dále jako „Zákon“).

Jaké údaje shromažďujeme

AUTONOVA shromažďuje a zpracovává vámi poskytnuté informace, nezbytné pro vytvoření a realizaci vaší objednávky či dotazu u naší společnosti, a to vyplněním poptávkového formuláře na webové stránce www.gasgas.cz nebo v písemné, elektronické či telefonické formě. Tyto osobní údaje zahrnují:

  • Jméno / Příjmení / Titul
  • Poštovní adresa
  • Emailová adresa
  • Telefonní číslo
  • Historii vašich objednávek
  • Další informace, které nám dobrovolně poskytnete
  • Informace o vašich návštěvách Webové stránky, resp. o zdrojích, ze kterých jste se k nám připojili
  • Cookies – pro účely zlepšení našich on-line služeb využíváme soubory cookies. Jedná se o malé soubory ve vašem počítači sloužící k identifikaci uživatelů. Tyto soubory slouží k zajištění správné funkčnosti stránek, k zapamatování identifikačních údajů zákazníků, k analytickým účelům portálů příp. k zjištění preferencí zákazníků k individuálnímu přizpůsobení nabídky. Využívání souborů cookies je možné omezit v nastavení vašeho prohlížeče, což však může vést k snížení funkčnosti stránek. 

Za jakým účelem vaše osobní údaje zpracováváme

  • Vaše identifikační a kontaktní údaje zpracováváme pouze v souvislosti s vypořádáním vašich dotazů, vyřízení objednávky případně zakoupení motocyklu či náhradních dílů. Doba zpracování je vymezena dobou trvání konkrétního smluvního vztahu realizací objednávky a následně po dobu zákonných promlčecích lhůt, nejdéle v daném případě po dobu 10ti let od dne realizace příslušného smluvního vztahu.
  • Vaše kontaktní údaje (email/telefonní číslo) můžeme využívat k zasílání marketingových sdělení o produktech a službách.
  • Pro ochranu našich oprávněných zájmů (zejména pro zamezení podvodným jednáním, ve snaze předcházet a zabránit porušení našich smluvních podmínek, pro účely vymáhání případných pohledávek a k zajištění ochrany našich zákonných práv).
  • K plnění našich právních povinností (zejména plnění povinností v oblasti daňové, platební a statistické) po dobu stanovenou příslušnými zákonnými předpisy.
  • Vaše kontaktní údaje můžeme dále využívat pro zajištění naší vzájemné komunikace a pro účely umožnění výkonu vašich práv v souvislosti s ochranou osobních údajů.
  • Data o objednávkách zpracováváme rovněž pro účely plnění účetních, daňových a dalších právních povinností určených zákonem.

Zasílání obchodních sdělení

Vaše osobní údaje mohou být použity pro účely zasílání obchodních sdělení. Z odběru zasílání obchodních sdělení elektronickou cestou se můžete kdykoli odhlásit – e-mailem na gasgas@autonova.cz případně telefonicky (tel.: 734 685 657) či osobně na adrese provozovny Masná 418/20, Brno.

Kde ukládáme vaše osobní údaje

Osobní údaje jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány výhradně na území České republiky a nedochází ani nebude docházet k jejich předávání do jiných států nebo jiným subjektům za účelem dalšího komerčního využití.

Bezpečnost

Ochrana vašich údajů je pro nás klíčová, proto vynakládáme maximální úsilí pro zajištění jejich bezpečnosti. Abychom zabránili neoprávněnému přístupu k nim nebo jejich neoprávněnému zveřejnění, máme zavedeny vhodné fyzické, elektronické a manažerské postupy pro ochranu a zabezpečení informací, které na Webové stránce shromažďujeme. Vaše osobní údaje, které nám poskytnete, budou spravovány systematicky automatickým způsobem za použití automatických a veškerých dalších nástrojů informačního systému.

Zpracování vašich osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme výhradně v souvislosti s vyřízením Vaší poptávky, objednávky či dotazu na konkrétní zboží či službu nabízející firmou AUTONOVA a nejsou užívány k jiným účelům. Jsou k dispozici nejnižšímu možnému počtu zaměstnanců společnosti AUTONOVA a dále fyzickým osobám a pracovníkům společností, které jsme angažovali, aby tyto údaje pro nás technicky zpracovávali. Přístupy těchto osob a zpracování vašich osobních údajů třetími stranami, tj. zpracovateli osobních údajů, jsou vždy prováděny na základě smlouvy o zpracování osobních údajů a za podmínek stanovených právními předpisy.

Odkazy na jiné webové stránky

Naše Webová stránka může obsahovat odkazy na jiné webové stránky jako je náš partnerský web ktm.com, e-motobrno.cz, Facebook, Instagram nebo Youtube. Pokud však takový odkaz použijete a naši Webovou stránku opustíte, měli byste si uvědomit, že nad těmito jinými webovými stránkami nemáme žádnou kontrolu. Nemůžeme proto zodpovídat za ochranu a soukromí jakýchkoli informací, které poskytnete při navštívení takových stránek, a na takové stránky se nevztahují tyto zásady ochrany osobních údajů.

Práva subjektů údajů

Nad svými osobními údaji neztrácíte kontrolu. Můžete k nim kdykoliv přistupovat nebo je opravit. Jako subjekt zpracování osobních dat máte také následující práva: právo na přístup k osobním údajům, právo na potvrzení o zpracování, na opravu, výmaz, omezení zpracování, námitku proti zpracování, podat stížnost u dozorového úřadu. V případě zpracování na základě uděleného dobrovolného souhlasu také právo kdykoliv tento souhlas vzít zpět. 

V případě jakýchkoli otázek či informací ohledně nakládání s osobními údaji v rámci společnosti AUTONOVA BRNO, s.r.o., nás kontaktujte emailem gasgas@autonova.cz.

Tyto zásady ochrany osobních údajů jsou platné od 25. května 2018.

Čtyřtaktní

Čtyřtaktní

Dvoutaktní

Čtyřtaktní

MC 450F PRADO EDITION

2025

MC 450F PRADO EDITION

335 800 Kč

včetně DPH
Skladem

Kopie motocyklu Red Bull GASGAS Factory Racing, se kterým Jorge Prado vyhrál MXGP 2023

SM 700

2024

SM 700

291 199 Kč

270 000 Kč

včetně DPH
Skladem

RED HOT SUPER SINGLE

MC-E 1.12

2023

MC-E 1.12

22 900 Kč

včetně DPH
Na dotaz

Je sice malá, ale přináší ohromnou porci zábavy.

MC-E 1.16

2023

MC-E 1.16

29 900 Kč

včetně DPH
Na dotaz

Výjimečně zábavné elektrické odrážedlo jako vstupenka do světa jedné stopy.

MC-E 2

2024

MC-E 2

66 000 Kč

včetně DPH
Na dotaz

KTM SX-E 2 poskytuje ideální platformu pro nejmladší jezdce, z níž mohou přejít na větší stroje.

MC-E 3

2024

MC-E 3

111 000 Kč

včetně DPH
Na dotaz

Ideální stroj pro mladé jezdce na naučení základů motokrosu.

MC E-5

2024

MC E-5

154 000 Kč

128 900 Kč

včetně DPH
Skladem

Neskutečný juniorský motocykl, který je ultra tichý a extrémně zábavný.

ES 700

2024

ES 700

291 199 Kč

270 000 Kč

včetně DPH
Skladem

PLAYFUL DUAL SPORT

MC 50

2025

MC 50

111 110 Kč

99 000 Kč

včetně DPH
Skladem

Stroj, díky kterému začíná zábava pro novou generaci mladých závodníků a vyznavačů motokrosu.

MC 65

2024

MC 65

139 000 Kč

včetně DPH
Na dotaz

Perfektní motocykl pro každého mladíka, který to s ježděním myslí vážně.

MC 85

2024

MC 85

169 500 Kč

148 900 Kč

včetně DPH
Skladem

Postaven tak, aby měli mladí jezdci možnost závodit na plnohodnotném závodním motocyklu.

MC 125

2024

MC 125

221 500 Kč

194 500 Kč

včetně DPH
Skladem

Naše MC 125 je perfektní motorka pro rozvíjení motokrosových dovedností jezdců.

MC 250

2024

MC 250

243 000 Kč

včetně DPH
Skladem

Nový MC 250 přináší vše, co milovníci dvoutaktů potřebují.

MC 250F

2024

MC 250F

257 000 Kč

224 500 Kč

včetně DPH
Skladem

Nenechte se zmást malým obsahem, jedná se o plnohodnotnou továrnu na zábavu!

MC 350F

2024

MC 350F

261 000 Kč

včetně DPH
Na dotaz

Perfektně vybalancovaná motorka - lehké šasi, výkonný motor, snadné ovládání, skvělé brzdy, zkrátka vše v jednom.

MC 450F

2024

MC 450F

269 000 Kč

234 900 Kč

včetně DPH
Skladem

Pouze pro odvážné! Model MC 450F umí podat výjimečné výkony.

EC 250

2024

EC 250

253 000 Kč

včetně DPH
Na dotaz

Snadno ovladatelný, dvoutaktní motocykl, který je nabitý nejmodernější technologií.

EC 300

2024

EC 300

257 000 Kč

včetně DPH
Na dotaz

Výkonný dvoutaktní motor s nejmodernějšími technologiemi ve zcela novém rámu.

EC 250F

2024

EC 250F

265 000 Kč

225 000 Kč

včetně DPH
Skladem

Jasný důkaz toho, že může každý dosáhnout na to nejlepší!

EC 350F

2024

EC 350F

270 000 Kč

včetně DPH
Na dotaz

Populární stroj střední váhy a výkonu je po inovacích pro rok 2024 ještě výkonnější ve všem směrech.

EC 450F

2024

EC 450F

277 000 Kč

229 900 Kč

včetně DPH
Skladem

Nejnovější přírůstek do GASGAS enduro umí pořádně zatopit i v těžkém terénu.

EC 500F

2024

EC 500F

281 000 Kč

včetně DPH
Na dotaz

Velký motor, velká zábava!

TXT Racing 250

2023

TXT Racing 250

212 110 Kč

včetně DPH
Na dotaz

Model TXT RACING 250 zajišťuje dokonalou rovnováhu mezi výkonem dvoutaktního motoru a svižnou ovladatelností.

TXT Racing 300

2024

TXT Racing 300

217 000 Kč

190 000 Kč

včetně DPH
Skladem

Trialový motocykl, který poskytuje maximální výkon a zajišťuje, že mohou všichni jezdci posouvat své limity dál a dál.